Äntligen! Det vi alla har väntat på. Suktat efter. Dokumentation på att män är precis lika dåliga på att dricka vatten som kvinnor: Men struggling to drink water

Initiativtagaren heter Anna-Karin Linder, och hon har tagit den här ytterst ljuva bilden av den vattenohändige skönheten Niclas Hell. (Måste dock erkänna att just den här vattenstrålen ser extra svårflirtad ut. Den slår ju knut på sig för att undvika hans famlande läppar.)

Tämligen oöverträffbar bild, men jag ser gärna en flodvåg av försök! Det är fritt fram att ladda upp egna bilder på bloggen. Någon får gärna starta en blogg med bilder av män som skrattar ensamlämnade med sallad också. (Kvinnliga motsvarigheten här.)

Nu när vi ändå befinner oss i det här landet, kolla även in bonden som dricker mjölk i en norsk tidning (på sportsidorna???). En helt nykter artikel om en bonde som anser att bönders statliga stöd är förtjänt. Med den bilden. (Bonus för den chockartade trestegsinzoomningen i presentationen.)

Till sist, en påminnelse om att det finns en bra anledning till att ta och sprida såna här bilder av män, annat än för skratten. För att det fortfarande görs av kvinnor, och utan distansen (definitivt utan genustänket, i alla fall). Kolla in bloggen Champagne facials till exempel. Där är männens kärlek till champagneskummet helt osynliggjord!