Äntligen har jag chansen att faktiskt ett pris, inte bara dela ut ett.

Jag är nominerad till Årets Opinionsbildare i Veckorevyn Blog Awards 2014 – Sveriges största bloggpris!

DeNominerade
Jag och mördarkonkurrensen.

TACK, ni som nominerat mig. VeckoRevyn var utan tvekan min favorittidning när jag var liten. Även om jag läste den i smyg. (Ringde just min storasyster för att kolla. Nej, hon hade ingen aning om att jag var i hennes Veckorevyn-korg så fort hon var mer än tio meter borta från huset.)

Var skulle annars en liten pojke få läsa om sex, kärlek, kroppar, kön och känslor – ämnen som inte var helt ointressanta för mig bara för att jag tillskrivits ”manligt” kön vid födseln. (Jag önskar att jag hade varit lite mer intresserad av syrrans smink också, då hade jag inte haft två vänsterhänder varje gång jag plockar upp en eyeliner.)

Så. Det vore rätt fint att vinna, faktiskt. För lilla Tomas. Men bara att jag kommer att få gå på VeckoRevyns rosa matta gör mig så här glad:

Bloggdrottningen

Gissa om jag kommer att vara stajlad till tänderna på prisutdelningen den 18:e september?

RÖSTA HÄR!

PS. Eventuellt bör VeckoRevyn själva också vinna något pris. Kolla vad de hade med i senaste numret, till exempel: En intervju med en transman.

Transman i VR

PS2. Det är inte bara första gången jag blir nominerad till ett pris, jag har också för första gången fått fan art gjord av mig:

Genusfotografen av Elin Lucassi

Konstnären heter Elin Lucassi, som bland annat uppfann kattporren.