Hej! Nu är min semester slut. (Jag har behövt världens längsta. Varför kommer att framgå på bloggen i höst.) Och det här är, bland annat, vad jag har sysslat med de senaste veckorna: Diskreta överlämningar på offentliga platser. Påknackningar av rodnande anonyma bildlärare med föremål inlindade i brunt papper under armen. Kuvert i stil med det här kanande genom brevinkastet:

envarningensporrJa. Det här är precis vad det ser ut som. Det blir en utställning av fiskporren. Eller rättare sagt, av mina läsares sinnesvidgande roliga och konstnärliga parodier på Danmarks största sportfisketidning Fisk & Fris otecknade fiskporr.

Utställningen kommer att premiärvisas i en vrå av café- och gallerilokalen Magnolia Café under mina arbetsgivare Add Genders 5-årskalas den 12:e september, och sedan hänga kvar till den 15:e september. Efter det: vem vet! Det här kanske är din enda chans att se fiskporr i kött och blod (eller ja, papper, pärlor och garn). I alla fall på den här sidan av Öresundsbron.

Kalaset varar 18.00–21.00 den 12 september. Här anmäler man sig (fritt inträde men begränsat antal platser pga utrymmesskäl). För att strosa in på Magnolia Café och titta på den under 13–15:e september behövs ingen föranmälan.

Jag och ett par av fiskporrkonstnärerna kommer att finnas på plats under kalaset, för den som vill diskutera fisk/konst/porr.

Kan du tänka dig en bättre, mer förlösande start på hösten? Nej! Så anteckna infon nedan och kom.

Världens första fiskporrutställning/Add Genders 5-årskalas
Plats:
Magnolia Café, Gallery and Flowers, Blecktornsgränd 9, Mariatorget, Stockholm
Datum och tid: Vernissage 18.00–21.00 12 september, utställningen hänger uppe 12–15:e september 2013 (Magnolias öppettider: 11.30–22.00)
Inträde: Gratis
Anmälan till kalaset: Här! (begränsat antal platser)
Tillgänglighet: ”Magnolia ligger olyckligtvis mitt i en trappa och dörren saknar automatik, WC:n är enbart anpassad för fullfunktion i gående.”
Klädkod: Trenchcoat och snorkel (skoja bara).